Tryck här för att ladda ner ROT-blankett

Vi har en lång erfarenhet av ommålningar och renoveringar.  Noggrannhet och kvalitet är mycket viktigt då vi målar snickerier, furupanel, fönster, väggar, tak, lister, dörrar, köksinredning mm. Tapetsering görs efter noggrant underarbete med spackling och slipning. Badrumsmålning utföres med miljömärkta våtrumsfärger.

Vi utför både invändig och utvändig målning och även K-märkta hus som skall återställas till sitt ursprung.

Vi har samarbetspartners för arbeten utöver måleriarbeten. Med gott resultat samarbetar vi med snickare, golvläggare, plattsättare, vvs-montör samt företag för sprutmålning av köksluckor mm. Vi förmedlar kontakt med våra samarbetspartner om Ni så önskar.

Vi gör en genomgång av Era önskemål på plats hos Er. Vi ger gärna råd om materialval beträffande färger och tapeter. Vi går tillsammans igenom på vilket sätt ni förbereder ert hem inför målningsarbetet, t ex vad som behöver skyddas och vad som behöver flyttas undan. Vi täcker golv och möbler som ställs ihop. Vi informerar om ROT-avdrag om arbetet utförs i bostad som Ni äger.

Vi lämnar skriftlig offert med kostnad och överenskommelse för färg- och tapetval då vi haft en genomgång av målningsarbeten på plats samt att vi gör en gemensam tidsplan vilken skriftligt bekräftas då ni antagit offerten genom mail eller brev.

Tryck här för att ladda ner ROT-blankett

Behöver du ett kostnadsförslag?