Miljö- och Kvalitetspolicy för Målerigruppen Växjö AB

Vi utvärderar, tillsammans med samtliga anställda vid arbetsplatsmöten hur vi uppfyller målen för våra miljö- och policykrav. Vid arbetsplatsmöten informerar vi om nya miljövänliga produkter samt om ergonomiskt hållbara arbetsmetoder. Vi uppmuntrar de anställda att aktivt inhämta information  från leverantörer om miljövänliga produkter och ergonomiskt bra arbetsredskap.

Kvalitetspolicy

Vi har ett ansvar för att våra uppdrag utförs med rätt kvalitet. Med nöjda kunder skapar vi referenser och möjligheter för verksamheten att utvecklas vidare.

Målerigruppen Växjö AB har fem huvudmål när det gäller kvalitet:

  • Vi levererar våra produkter och utföranden i enlighet med överenskomna tider och avtal.
  • Produkter och utföranden levereras och utförs med rätt kvalitetskrav från kund.
  • Vi levererar våra produkter och utföranden till rätt kostnad och enligt avtal med kund.
  • Vi respekterar kundernas och marknadens förväntningar.
  • Vi arbetar med att utveckla kvalitets system för att leva upp till kundernas förväntningar.

Biogasbilar

Målerigruppen Växjö AB strävar efter ett bra miljötänk.

Tre av våra arbetsbilar är BIOGASBILAR.

De tre biogasbilarna kör på ett svensktillverkat, förnybart bränsle istället för att helt köra på importerade fossila drivmedel.

Precis som med de fossila bränslena så varierar priset på biogas (fordonsgas), men sett över tid ligger priset runt 15-20 procent lägre än för bensin och diesel. Alla gasbilar har dubbla tankar, en för gas och en för bensin. Bensintanken tar vid när gasen tar slut, så den sammanlagda körsträckan blir längre än med motsvarande bensinmodell.

Ekonomiskt med biogas för Sverige då merparten av pengarna vi tankar för stannar i Sverige istället för att betala för import av bränsle från Ryssland eller Saudiarabien. Det känns väldigt bra både ekonomiskt och för klimatet, säger Samuel Norén platschef på Målerigruppen Växjö AB. Tryck här för att läsa mer om Biogas.

Behöver du ett kostnadsförslag?