Loading...
Måleritjänster2018-11-09T10:18:03+00:00

Våra Tjänster

Vi ger förslag på tapetkataloger och lånar ut kataloger till kunden för val. Vi lämnar förslag på tapetkvalitet enligt kundens önskemål för aktuella utrymmen. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Invändig målning och bedömningar av vad som behövs i grundarbete före målning. Vi lånar ut prov på färgkartor till kunden för val. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Utvändig målning och bedömningar av vad som behöver åtgärdas före målning för att motverka fuktangrepp och sprickor. Vi utför målning på både träfasader och putsade hus. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Fönster, fönsterkarm och bågar tvättas. Bortskrapning av löst sittande färg och gamla kittrester. Trärena ytor impregneras och grundmålas och därefter slutmålning. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Våtrum; badrum och tvättstuga med godkänd våtrumsmålning enligt Måleribranschens våtrumskontroll.

Renoveringar, vi har erfarenhet av K-märkta fastigheter.

Vi har samarbetspartners för arbeten utöver måleriarbeten. Med gott resultat samarbetar vi med snickare, golvläggare, plattsättare, vvs-montör samt företag för sprutmålning av köksluckor mm. Vi förmedlar kontakt med våra samarbetspartner om Ni så önskar.

Nyproduktion, målningsarbetet genomförs i flera steg för att garantera lång hållbarhet och motverka tidig miljöpåverkan.

Servicemålning, vi erbjuder ett samarbetsavtal till företag där vi snabbt kan infinna oss för arbeten som behöver utföras relativt omgående t ex i hyreslägenheter, företagslokaler och försäkringsärenden vid skador.

Behöver du ett kostnadsförslag?

Kontakta Oss
Denna hemsida använder kakor och tjänster från tredje part. Acceptera