Om Målerigruppen

Vi är ett familjeägt företag som startade 2012. Vi utför måleriuppdrag åt både privatkunder och företag, främst i Kronobergs län. Platschef är målarmästare Samuel Norén i Växjö, telefon 0767-80 00 34, e-post malerigruppen@gmail.com

Samuel har mer än 30 års erfarenhet i måleribranschen. Sedan 2017 har vi ramavtal med Växjöbostäder för måleriarbete i en del av deras bostäder. Vi har också många återkommande nöjda kunder och får ofta nya kunduppdrag som rekommenderas av våra tidigare kunder. Våra målare har utbildning, erfarenhet och en hög kompetens inom måleriyrkets varierande områden. Vi har också Branschutbildarnas utbildning Bas-P och Bas-U.

Vi utför alla typer av målnings- och tapetseringstjänster. Kvalitet och yrkesskicklighet är vårt kännetecken. Vi följer väl utarbetade miljö- och kvalitetsmål enligt senaste regler inom måleribranschen. Vi använder produkter med höga miljökrav. Vi har kollektivavtal och försäkringar för de anställda samt försäkringar för de arbeten vi utför.

Vi gör en genomgång av Era önskemål på plats hos Er. Ni får förslag på bästa och mest prisvärda lösningen. Vi lämnar offert eller kostnadsförslag då vi på plats bedömt efterfrågad tjänst.

Vi har samarbetspartners för arbeten utöver måleriarbeten. Med gott resultat samarbetar vi med snickare, golvläggare, plattsättare, vvs-montör samt företag för sprutmålning av köksluckor mm. Vi förmedlar kontakt med våra samarbetspartner om Ni så önskar.