Våra Tjänster

Vi ger förslag på tapetkataloger och lånar ut kataloger till kunden för val. Vi lämnar förslag på tapetkvalitet enligt kundens önskemål för aktuella utrymmen. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Invändig målning och bedömningar av vad som behövs i grundarbete före målning. Vi lånar ut prov på färgkartor till kunden för val. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Utvändig målning och bedömningar av vad som behöver åtgärdas före målning för att motverka fuktangrepp och sprickor. Vi utför målning på både träfasader och putsade hus. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Fönster, fönsterkarm och bågar tvättas. Bortskrapning av löst sittande färg och gamla kittrester. Trärena ytor impregneras och grundmålas och därefter slutmålning. För att kunna ge ett rimligt och realistiskt kostnadsförslag vill vi se på plats det som önskas att vi utför innan vi skriver offert.

Våtrum; badrum och tvättstuga med godkänd våtrumsmålning enligt Måleribranschens våtrumskontroll.

Renoveringar, vi har erfarenhet av K-märkta fastigheter.

Vi har samarbetspartners för arbeten utöver måleriarbeten. Med gott resultat samarbetar vi med snickare, golvläggare, plattsättare, vvs-montör samt företag för sprutmålning av köksluckor mm. Vi förmedlar kontakt med våra samarbetspartner om Ni så önskar.

Nyproduktion, målningsarbetet genomförs i flera steg för att garantera lång hållbarhet och motverka tidig miljöpåverkan.

Servicemålning, vi erbjuder ett samarbetsavtal till företag där vi snabbt kan infinna oss för arbeten som behöver utföras relativt omgående t ex i hyreslägenheter, företagslokaler och försäkringsärenden vid skador.

Din Partner inom Tak- och Fasadtvätt!

Med tiden kan fasader samla på sig smuts, alger och andra föroreningar som påverkar byggnadens utseende och skydd. En ren och väl underhållen fasad är inte bara estetiskt tilltalande utan också avgörande för att byggnaden ska hålla längre.

Här på MåleriGruppen Växjö AB, erbjuder vi professionell fasadtvätt till kunder i Kronobergs län. Med vår expertis och högkvalitativa utrustning, ser vi till att din fasad återfår sitt ursprungliga utseende och bibehåller sin livslängd.

Är du intresserad av att fräscha upp din fasad? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt engagerade team ser fram emot att ge din byggnad den vård den förtjänar!

Kolla in våra videor nedan!

Behöver du ett kostnadsförslag?